JOYA BARCELONA – CONVOCATÒRIA OBERTA

JOYA BARCELONA – CONVOCATÒRIA OBERTA

JOYA BARCELONA 2021

La 13 edició de JOYA Barcelona Art Jewellery & Objects 2021 se celebrarà en format d’exhibició simultàniament en dos escenaris icònics:
– els artistes individuals i premiats exposaran al Disseny HUB Barcelona, ​​juntament amb els seleccionats dels premis Enjoia’t del A-FAD.
– les escoles, galeries i col·lectius tindran lloc a Artesania Catalunya entre els dias 22 de setembre al 24 d’octubre

La convocatòria del 2021 és oberta fins el 15 de maig a la web: https://preview.joyabarcelona.com. Poden apuntar-se tots els artistes, col·lectius, galeries i escoles que vulguin exposar les seves noves col·leccions durant un mes a la ciutat de Barcelona.

El tema de l’edició 2021 és Alquímia, l’antiga disciplina de doctrina i experimentació amb els fenòmens químics, anàlisi de la transmutació dels metalls, l’elixir de la vida i la recerca de la pedra filosofal. L’Alquímia també està relacionada amb els mètodes secrets, l’elixir de la immortalitat, el descobriment de l’panacea capaç de guarir qualsevol malaltia; i de la creació d’un solvent universal. Amb això, JOYA convida a tots els joiers i creadors a traslladar aquesta misteriosa tradició en la joieria artística, ensenyant així el poder de la creativitat i de la transformació a la ciutat de Barcelona.