LES VOSTRES JOIES ALS XIII PREMIS GAUDI – 21 DE MARÇ 2021

LES VOSTRES JOIES ALS XIII PREMIS GAUDI – 21 DE MARÇ 2021

 

El cinema català ha posposat el seu gran esdeveniment mediàtic i televisiu anual fins el 31 de març – però compta novament amb que la joieria catalana dels col·legiats posi l’elegància, estil i luxe als seus participants!

El Col·legi i l’Acadèmia del Cinema Català us invitem a que les vostres creacions representin un any més el disseny de la joieria catalana a la gala dels XIII Premis Gaudí, que tindrà lloc al Auditori del Fòrum CCIB.

L’edició del 2021 te com eix conductor les Sales de Cinema, les grans damnificades del sector en aquesta pandèmia – l’escenografia serà una al·legoria que doni presencialitat a les sales de Catalunya.

L’Acadèmia del Cinema Català confia per sisè any consecutiu en el Col•legi i els seus professionals per a que a la gala dels Premis Gaudí actrius i actors, directors/es, presentadors/es i professionals del cinema mostrin la creativitat, qualitat i elegància de la joieria feta a Catalunya.

Us convidem a proposar les vostres creacions per a ser les que facin lluir tot el sector de la joieria catalana a la gala del cinema català.

D’aquesta manera el Col•legi vol reforçar la imatge i el desig de les joies entre els nous consumidors i incrementar l’atractiu davant de tota la societat.

COM PODEU PARTICIPAR

 • Cada presentador, lliurador, guardonat/da o personalitats tindrà l’opció de lluir peces d’un col·legiat diferent.
 • Requeriment per participar-hi: presentar peces de manufactura catalana. a L’edició passada, com referència, les peces escollides per ser portades per les actrius, directores, presentadors, etc, van ser 7 jocs d’arracades i 2 anells
 • No més de 5 peces per joier / dissenyador / empresa
 • Podeu proposar ser un dels joiers participants enviant-nos a  formacio@jorgc.org  el següent dossier complimentat (NO s’acceptaran propostes que no es basin en aquest formulari): Formulari presentació joies GAUDI -JORGC 2021 v2
 • L’Acadèmia ha facilitat en anteriors edicions les següents guies d’estilisme que recomana als presentadors i premiats:
 • GUIA ESTILISME GALA XI PREMIS GAUDÍ (guia femenina)
 • GUIA ESTILISME GALA XI PREMIS GAUDÍ (guia masculina)
 • Termini de presentació: divendres 19 de febrer de 2021
 • Un comitè format per representants del cinema, periodistes i del sector joier (*) farà una pre-selecció de les propostes en funció de l’adequació als presentadors i al vestuari que portin. Els escollits rebran més endavant la informació sobre la logística.

(*) Els representants del sector joier que participin al comitè de selecció, no poden presentar propostes.

REPERCUSSIÓ DE L’ACCIÓ (en base a anteriors edicions)

 • La gala serà retransmesa en directe per TV3 i les xarxes socials de l’Acadèmia. L’audiència global de la gala per TV3 supera ela 500.000 espectadors i acostuma a ser líder d’audiència.
 • A través de les XXSS de l’Acadèmia i dels mitjans catalns es superen els 200.000 impactes a Instagram, el milió d’impressions a Twitter i el hashtag oficial està entre els primers comentats de Twitter a tot Espanya.
 • Retransmissió per Catalunya Ràdio amb més de 150 periodistes acreditats i àmplia difusió a les xarxes. Els comentaristes donen detalls sobre el vestuari i les joies dels presentadors i presentadores.

 

Més informació sobre els premis Gaudí: XIII PREMIS GAUDÍ – Acadèmia del Cinema Català.

 

Us animem a presentar les vostres creacions de joieria. Aquesta és una oportunitat “d’or” per, amb el vostre ajut, potenciar el valor de la joieria i estimular la demanda, vinculant-nos a un sector de tanta visibilitat com és el món del cinema.