FINS EL 30 DE JUNY – 10 % DE DESCOMPTE A LA TAXA MUNICIPAL DE RESIDUS DE BARCELONA PEL 2024

FINS EL 30 DE JUNY – 10 % DE DESCOMPTE A LA TAXA MUNICIPAL DE RESIDUS DE BARCELONA PEL 2024

El JORGC és des de fa anys membre del programa Barcelona+Sostenible.

 

 

Amb el programa Barcelona + Sostenible el JORGC s’adhereix amb un pla d’accions específic aprovat per l’Ajuntament de Barcelona, perquè pugueu continuar gaudint del descompte. Aquest és el Pla d’Accions del JORGC – el podeu descarregar clicant aquí: PlaAccio_B+S_JORGC 2022-2023.

 

Aquest pla té 4 eixos principals:

  1. QUALITAT AMBIENTAL I SALUT: Reducció de les emissions de gasos derivades dels processos químics que es realitzen en el laboratori/taller de la joieria (campanes extractores amb diversos filtres). Racionalitzar el consum de productes perjudicials i gestionar-los com cal.
  2. DRETS SOCIALS, BENESTAR DE LES PERSONES I INCLUSIÓ: Comerç de proximitat i accessible. Fer accessible el comerç de joieria i rellotgeria de la ciutat de Barcelona eliminant i adaptant els accessos arquitectònics i digitals.
  3. PREVENCIÓ DE RESIDUS: Reducció de residus al comerç; eliminació d’envasos de plàstic d’un sol ús, reduir els embalatges de cartró, fusta, porexpan, etc.
  4. DIAGNOSI, ESTALVI I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA: substitució de lluminàries per llums leds. Garantir el tancament de tots els llums no essencials i evitar consums fantasmes (stand-by). Estudiar la possibilitat de contractar una comercialitzadora energètica d’energia verda.

 

Per gaudir del 10 % de descompte per al 2024, heu d’adherir-vos a aquest pla abans del 30 de juny clicant aquí

 

Per a qualsevol dubte podeu adreçar-vos a secretaria@jorgc.org o al telèfon 93 217 05 16.