IMPLANTACIÓ DEL CANAL OBLIGATORI DE DENÚNCIES: solució econòmica amb la plataforma LANT

IMPLANTACIÓ DEL CANAL OBLIGATORI DE DENÚNCIES: solució econòmica amb la plataforma LANT

Al mes de juny us vàrem informar sobre l’impacte per a les empreses del sector de la Llei de Protecció de l’Informant, que establia l’obligatorietat en alguns casos d’un “canal de denúncies“. El dia 1 de desembre del 2023 és el darrer dia per implantar-ho a les empreses amb menys de 250 treballadors. Més informació a la web del JORGC clicant aquí.

El partner del Col·legi en matèria de Prevenció de Blanqueig de Capitals i Protecció de dades de caràcter personal, LANT Advocats, ens passa una oferta interessant en aquest camp, per a la vostra consideració: una plataforma totalment senzilla i econòmica per disposar del canal de denúncies. El cost d’aquest servei és de 80 € / any, amb un cost inicial de 50 €, i cobreix tots els camps exigits per aquesta nova normativa. Aquesta avantatjosa proposta és per a empreses de fins a 10 treballadors. (en cas de que tingueu més treballadors, podeu demanar la vostra oferta personalitzada).

El punt més interessant és que aquest sistema inclou ara, sense cap cost extra, la plataforma online per a complir amb tots els temes de la llei de Prevenció de Blanqueig de Capitals (LPBC).

Per tant:

  • Si ja teníeu la plataforma LANT de LPBC, ara disposeu gratis del canal de denúncia
  • I si no, pel cost de solucionar un tema, ara en tanqueu definitivament dos: LPBC i el nou canal de denúncies que s’exigeix per a finals d’any

 

 

Recordeu que teniu una anàlisi de com afecta a joieries i rellotgeries la Llei de Prevenció de Blanqueig de Capitals a la web del JORGC. La LPBC diferencia dos grans blocs en funció del nombre de treballadors (més o menys de 10) i de facturació anual (més o menys de 2 milions d’euros). La idea és que les PIMES quedin descarregades de les obligacions més feixugues, sense que deixin de tenir certes obligacions (com us remarquem sempre, per exemple, l’obligatorietat d’identificar al client en cas d’operacions de 1.000 € o més).

Per a més informació podeu contactar amb el Col·legi per correu electrònic (atencio.colegiat@jorgc.org) o telèfon (93 217 05 16). Per contactar amb LANT Advocats, truqueu al 93 415 45 44.