ISTANBUL JEWELRY SHOW (24-27 març): PROGRAMA DE COMPRADORS SUBVENCIONAT

ISTANBUL JEWELRY SHOW (24-27 març): PROGRAMA DE COMPRADORS SUBVENCIONAT

Istanbul Jewelry Show, una de les 5 fires de joieria més importants del món, obre les portes al Centre de Fira d’Istanbul per 51a vegada entre el 24 i el 27 de març de 2022, oferint una plataforma segura on els líders del sector poden experimentar i oferir els últims productes, serveis i solucions tecnològiques i poden concloure nous acords comercials entre expositors i compradors.

 

Podeu fer la inscripció on-line com visitant a aquest hipervincle:

Inscripció online com visitant IJS

 

L’exposició comptarà amb més de 1.250 empreses i marques de joieria locals i internacionals que representen una àmplia gamma de grups de productes i sectors, com ara or, joieria, diamants, pedres de colors, pedres precioses i semiprecioses, perles, plata, accessoris de plata i articles per a la llar de plata, muntatge, refineria, rellotges, motlles, decoració d’aparadors, maquinària i equips de la indústria, caixes fortes, programari i grups de productes de logística i il·luminació. Els expositors mostraran els seus productes i col·leccions especials a més de 30.000 professionals del sector a tot el món.

Atenent les necessitats de la indústria des de 1986, les fires Istanbul Jewelry Show estan organitzades per Informa Markets, l’organitzador de fires més gran del món. Informa Markets té una llarga trajectòria i experiència en la indústria amb 17 fires de joieria organitzades a 8 països.

 

PROGRAMA DE COMPRADORS SUBVENCIONAT PER COL·LEGIATS

Per afavorir la presència de visitants i compradors del mercat espanyol, amb el suport del Ministeri de Comerç de la República Turca, s’ofereix als visitants i compradors espanyols el “International Buyer Delegation Program”.

Aquest suport consisteix en el pagament de dues nits d’hotel i esmorzar (24 i 25 de març) a l’hotel WOW Airport (****) al costat de la fira per dues persones a una habitació doble.

Poden beneficiar-se tant nous compradors com els que hagin assistit en ocasions anteriors.

  • Data límit per a la inscripció: 10 de març
  • Cal omplir el següent formulari (marcant les caselles OPT1 i OPT2): Istanbul Jewelry Show – March 2022 Buyer Form_compr i enviar-lo a l’adreça atencio.colegiat@jorgc.org
  • Cal adjuntar còpia de:
    • Passaport  de les persones
    • Targeta de negocis de l’empresa
    • Còpia dels bitllets d’avió
  • Enviar el formulari i els documents a atencio.colegiat@jorgc.org.

Podeu accedir al fulletó informatiu de la fira clicant’aquí: Istanbul Jewelry Show – March 2022 Brochure_compr

 

DESIGNER MARKET
Els dissenyadors que s’uneixen a Designer Market, que s’organitza com a part de l’Istanbul Jewelry Show, mostraran els seus últims dissenys i productes de joieria d’autor. Creixent cada any i seguit de prop per professionals, Designer Market és una plataforma especial on els dissenys que marcan tendències del mercat global de la joieria es mostren per primera vegada, els dissenyadors tenen l’oportunitat de conèixer els productors per intercanviar idees i on les idees de disseny de joies per a l’any vinent. estan desenvolupats.

 

UN ÈXIT SEGUR AL 2022

La sòcia i fundadora d’UBM Rotaforte, Şermin Cengiz, ha fet la següent valoració:

L’èxit de l’Istanbul Jewelry Show – octubre de 2021 ha tingut un impacte enorme en el sector de la joieria a tot el món. En comparació amb l’exposició d’octubre de 2019, el nombre de visitants va augmentar un 14% respecte l’octubre de 2021. De nou, en comparació amb l’exposició d’octubre de 2019, l’esdeveniment d’octubre de 2021 va veure un augment del 45% de visitants europeus, un 43% de visitants de Rússia i països de la CEI, un augment del 37% a Amèrica del Nord que també inclou els EUA i un augment del 10% de visitants dels països de l’Orient Mitjà. Les comandes fetes i les noves ofertes comercials realitzades durant l’exposició van ser contribucions positives al comerç mundial de joieria i especialment a les exportacions de joieria turca.

La combinació de tots els impactes positius ha creat un impuls per augmentar el nombre de sales de la fira i ha donat com a resultat l’obertura d’una nova sala per a l’Istanbul Jewelry Show – març de 2022. Dins d’aquesta nova sala, podrem acollir més expositors i possibilitat d’augmentar els espais actuals dels expositors.

Com a resultat de l’augment del nombre d’expositors i de la gamma d’exposicions, serem un punt més sòlid per ser un “one-stop sourcing place” per als visitants. Com una de les 5 exposicions de joieria més importants del món, ens estem preparant per pujar el llistó més alt amb el suport del sector”.