Subvenció per a visitants de la ISTANBUL JEWELRY SHOW (17-20 Abril 2024)

Subvenció per a visitants de la ISTANBUL JEWELRY SHOW (17-20 Abril 2024)

ISTANBUL JEWELRY SHOW, una de les 5 fires de joieria més importants del món, fa un canvi de dates important, en celebrar-se per primera vegada del 17 al 20 d’abril de 2024, de dimecres a dissabte.

Aquesta 55a edició espera rebre més de 33.500 visitants i comptar amb la participació de més de 1.500 empreses i marques de més de 140 països, sent la millor plataforma per a trobar productes i proveïdors especialitzats. De fet, Turquia és el tercer productor de joieria del món, i per la IJS passen el 80 % de les seves exportacions.

 

 

SUBVENCIONS PER ALS COMPRADORS QUE VISITIN LA IJS

Per afavorir la presència de visitants i compradors del mercat espanyol, InformaMarkets, la líder mundial en organització de fires i responsable de la IJS, ofereix l’International Buyer Delegation Program.
Com a novetat, aquest any podeu demanar la subvenció directament online, introduint les vostres dades al sistema:

INSCRIPCIÓ A LES SUBVENCIONS PER LA ISTANBUL JEWELRY SHOW
Cliqueu aquí

El programa consisteix en el pagament de dues nits d’hotel i esmorzar en un hotel de 4 estrelles, el WOW Airport Hotel, per a dues persones en una habitació doble. L’hotel està a 5 minuts a peu de la fira. Addicionalment, els participants del programa no s’han de registrar per entrar a la Fira, l’organització prepararà les seves acreditacions que es podran recollir a la recepció de l’hotel.
  • Data límit per a la inscripció: 29 de març.
  • Vàlid tant per a primers visitants com per a compradors que ja hi hagin assistit anteriorment.
  • En el cas de que hi vulguin assistir dues persones, cada una de les dues persones que inclou la subvenció s’ha de registrar individualment utilitzant l’enllaç.
  • En cas de dubtes podeu contactar amb atencio.colegiat@jorgc.org

 

DESCOMPTES AMB TURKISH AIRLINES

Turkish Airlines és l’aerolínia oficial de la IJS, oferint descomptes especials. Podeu accedir a ells visitant la seva pàgina web de codis promocionals (cliqueu aquí), i introduint el codi especial “050TKM24”.

 

Més informació a la pàgina web de la fira: Istanbul Jewelry Show.