UN SANT ELOI RENOVAT! GRÀCIES A TOTHOM

UN SANT ELOI RENOVAT! GRÀCIES A TOTHOM

El Col·legi de Joiers, Orfebres, Rellotgers i Gemòlegs de Catalunya va lliurar ahir els seus Premis anuals, en un recuperat acte de celebració de Sant Eloi.

Després d’una interrupció causada per la situació del Covid el 2020, la Junta de Govern del Col·legi, presidida per Àlex Riu, ha decidit contribuir amb la nova celebració del dia de Sant Eloy i el lliurament dels seus premis a la tornada a la normalitat institucional i econòmica del sector de la joieria i rellotgeria.

Per això es va convocar tots els integrants del sector català, col·legiats o no, a la tradicional trobada que en aquesta ocasió va tenir lloc a l’emblemàtica Capella del Convent dels Àngels, que és part del MACBA (Museu d’Art Contemporani de Barcelona), Bé Cultural d´Interès Nacional de Catalunya i part del Patrimoni Arquitectònic, Històric i Artístic de Barcelona.

L´acte, dirigit per la presentadora televisiva Laura Sangrà, va comptar amb l´assistència d´un centenar de persones, i durant el mateix es van lliurar els renovats premis del JORGC. A la part final de l’acte el President del Col·legi, Sr. Àlex Riu va emfatitzar la capacitat de renovació del sector, especialment quan treballa en conjunt. Va tancar l’acte la Sra. Montserrat Ballarín, regidora de Comerç, Mercats, Consum, Règim Interior i Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona, ​​que va remarcar la importància de comptar amb associacions com el Col·legi que donin suport a la transformació dels seus integrants i que coincideixi amb les actuacions que potencia l’Ajuntament.

 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS GUARDONATS: CLIQUEU AQUÍ

 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL REDISSENYAT GUARDO JORGC: CLIQUEU AQUÍ

 

m a

La celebració dels Premis ha tingut copatrocinadores la fira INHORGENTA i el Banc Sabadell, juntament amb el suport de la Generalitat de Catalunya. La representant d’INHORGENTA, Sra. Raphaela Kollmann va emfatitzar les perspectives excel·lents de la propera edició (11 al 14 de febrer), que compta amb un 90% d’espai expositiu ja reservat.

 

El Col·legi vol agrair a tothom assistís o no, el seu suport en la idea de tornar a empenyer la nostra força de conjunt recuperant la nit de Sant Eloi, i com no, l’alta valoració dels premis que es van donar ahir.

Tags:
,