SUBVENCIONS A L’EXPORTACIÓ: CUPONS A LA INTERNACIONALITZACIÓ & INTERNATIONAL eTrade

SUBVENCIONS A L’EXPORTACIÓ: CUPONS A LA INTERNACIONALITZACIÓ & INTERNATIONAL eTrade

A partir del mes de maig s’obren els cupons a la internacionalització, que són cupons de descompte econòmic directe bescanviables per un servei expert en internacionalització, a través de l’assessorament dels proveïdors acreditats per ACCIÓ (Generalitat de Catalunya).

Prestació: 100 % d’aquest tipus de projectes.

  • Per al desenvolupament d’un pla de promoció internacional: selecció del producte o servei a internacionalitzar, dels països de destí, dels canals de distribució, elaboració del llistat de clients potencials. Ajut màxim de 2.500 €.
  • Cupó a la subcontractació d’un Export Manager. Ajut màxim de 8.000 €.
  • International eTRADE: anàlisi de presència als canals digitals, definició de l’estratègia digital internacional, pla d’accions a canals digitals. Ajut màxim de 6.000 €.

 

Beneficiaris:

  • INTERNACIONALITZACIÓ: facturació mínima de 100.000 € en el darrer exercici, de la qual les exportacions no poden ser més d’un 25 % del total de la facturació, i que no hagin tingut ajut pel mateix concepte al 2022.
  • INTERNATIONAL eTRADE: facturació mínima de 100.000 € en el darrer exercici, web en idioma estranger, i tenir un pla de promoció internacional.

 

Més informació clicant aquí: cupons a la internacionalització d’ACCIÓ.

 

ALTRES CUPONS DISPONIBLES EN BREU:

  • Cupons a la indústria 4.0: per a la contractació de serveis d’innovació i la implementació de tecnologies de la indústria 4.0 (cupó implantació amb ajut màxim de 20.000 €).

 

Més informació sobre els diferents tipus de cupons clicant aquí: Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa.