SUBVENCIONS A L’EXPORTACIÓ. CUPONS A LA INTERNACIONALIZACIÓ DE ACCIÓ.

SUBVENCIONS A L’EXPORTACIÓ. CUPONS A LA INTERNACIONALIZACIÓ DE ACCIÓ.

A partir del 30 del març s’obren els cupons a la internacionalització, que són cupons de descompte econòmic directe bescanviables per un servei expert en internacionalització, a través de l’assessorament dels proveïdors acreditats per ACCIÓ (Generalitat de Catalunya):

Prestació
• Per al desenvolupament d’un pla de promoció internacional: selecció del producte o servei a internacionalitzar, dels països de destí, dels canals de distribució, elaboració del llistat de clients potencials. Ajut màxim de 2.500 €.
• Cupó a la subcontractació d’un Export Manager. Ajut màxim de 4.000 €

Beneficiaris: facturació mínima de 100.000€ en el darrer exercici, de la qual les exportacions no poden ser més d’un 25% del total de la facturació, i que no hagin tingut ajut pel mateix concepte.

Més informació clicant aquí: cupons a la internacionalització d’ACCIÓ

ALTRES CUPONS DISPONIBLES EN BREU

  1. Cupons International eTrade: per incentivar la promoció internacional de les empreses a través dels canals digitals, amb un màxim de 6.000 €
  2. Cupons a la indústria 4.0: per a la contractació de serveis d’innovació i la implementació de tecnologies de la indústria 4.0 (Cupó diagnosi amb ajut màxim de 8.000 € i cupó implantació amb ajut màxim de 20.000 €)
  3. Cupons a la innovació i a l’estratègia: per al model de gestió i de processos d’innovació (ajut màxim de 6.000 €), per a la propietat industrial (màxim de 2.500 €), per definir un pla estratègic de la propietat industrial (màxim de 4.000 €), per a l’economia circular (6.000 €), a la fiscalitat (per a certificats en matèria d’R+D+i, màxim de 2.500 €) i a la tecnologia (màxim de 6.000 €).

Més información sobre els diferents tipus de cupons clicant aquí: Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa.