SUBVENCIONS PER COMERÇ I ARTESANIA DEL CCAM: OBERTES LES INCRIPCIONS AVUI, 16 DE JUNY

SUBVENCIONS PER COMERÇ I ARTESANIA DEL CCAM: OBERTES LES INCRIPCIONS AVUI, 16 DE JUNY

RECORDEU: AVUI, 16 DE JUNY, S’HA OBERT EL TERMINI PER A LA INSCRIPCIÓ PER A LES SUBVENCIONS DEL CCAM

El 31 de maig el CCAM va publicar les bases reguladores per a la concessió d’ajuts en l’àmbit del comerç, dels serveis i  l’artesania.  Avui s’ha publicat la convocatòria  per a la presentació de les sol·licituds per a aquestes línies d’incentius.   El termini de presentació de les sol·licituds comença avui, 16 de juny a les 09’00 hores i clou el dia 13 de juliol a les 14’00 hores.

EMPRESES DE COMERÇ I SERVEIS DE REPARACIÓ:

  • Suport a la transformació digital de les empreses de comerç i serveis de reparació

Inversió mínima: 1.000 euros
Subvenció màxima: fins el 50% de les despeses amb un màxim de 5.000 euros

Us informem que el CCAM té previst obrir una nova convocatòria d’ajuts a la transformació digital del comerç el proper mes de setembre i al gener 2023, amb una dotació pressupostària molt important, provinent dels fons tecnològics europeus NEXT GENERATION. Aquestes subvencions seran compatibles amb les que s’obriran aquests mes de juny,  i  podran cobrir actuacions que el programa actual no contempla. Us mantindrem informats.

  • Suport a l’obertura de comerços i de suport a la reforma i millora d’establiments

Inversió mínima: 2.000 euros
Subvenció màxima: fins el 50% de les despeses amb un màxim de 5.000 euros

* Aquest programa és de concurrència competitiva i es tramitarà basant-se en l’ordre cronològic de presentació de sol·licituds, fins l’exhauriment del pressupost. Com es va avisar als col·legiats, és molt recomanable haver preparat ja tota la documentació i presentar-la ja, avui mateix.

EMPRESES D’ARTESANIA:

  • Programa pel creixement de l’empresa artesana

Inversió mínima: 1.000 euros
Subvenció màxima: fins el 65% de les despeses amb un màxim de 2.500 euros

Els projectes hauran d’estar operatius en data 31 de desembre de 2022. Les factures hauran de correspondre a l’exercici 2022.

Trobareu  en el link les bases reguladores  per a la concessió dels ajuts, convocatòria d’ajtus al comerç i convocatòria d’ajuts a l’artesania.

Podeu plantejar els vostres dubtes i consultes enviant un correu a la Secretaria del JORGC clicant aquí: subvencions CCAM – montse.sanchez@jorgc.org